Οι Υπηρεσίες μας

Η εκτενής γκάμα υπηρεσιών ψυχικής υγείας μας σχεδιάστηκε για να παρέχει φροντίδα και υποστήριξη προσαρμοσμένες στις μοναδικές σας ανάγκες.

Εργοθεραπεία

Βελτιώνοντας την ευεξία μέσω προσαρμοσμένων παρεμβάσεων, αντιμετωπίζοντας λειτουργικές ανάγκες, προωθώντας την ανεξαρτησία και υποστηρίζοντας την καθημερινή συμμετοχή στη ζωή.

Εκπαιδευτική Ψυχολογία

Ενδυναμώνοντας τους μαθητές μέσα από προσαρμοσμένες εκπαιδευτικές εμπειρίες, αντιμετωπίζοντας ακαδημαϊκές ανάγκες, προάγοντας τη θετική μάθηση και φροντίζοντας την συναισθηματική ευεξία.

Διατροφική Αξιολόγηση και Καθοδήγηση

Προωθώντας την ευεξία μέσω ενημερωμένων διατροφικών επιλογών, εξατομικευμένων σχεδίων διατροφής και ενδυναμώνοντας τα άτομα να αγκαλιάσουν υγιές τρόπο ζωής.

Πρόληψη

Ενδυναμώνοντας τα άτομα με προληπτικές στρατηγικές, προωθώντας την ανθεκτικότητα και μειώνοντας τυχόν κρίσεις στην ψυχική υγεία μέσω της πρώιμης ανίχνευσης και εκπαιδευτικών εργαστηρίων.

Παρέμβαση

Άμεση υποστήριξη για ψυχολογικές προκλήσεις, παρέχοντας διαχείριση κρίσεων,βραχυπρόθεσμη συμβουλευτική συνδεδεμένη με εξειδικευμένη φροντίδα για μακροπρόθεσμη ευεξία.

Αξιολογήσεις

Βαθιές κατανοήσεις της ψυχικής κατάστασης του ατόμου μέσω κλινικών συνεδριών, ψυχομετρικών δοκιμασιών και ανατροφοδότησης, καθοδηγώντας μελλοντικές θεραπευτικές παρεμβάσεις.

Ατομική Ψυχοθεραπεία

Προσαρμοσμένες ατομικές συνεδρίες που εξερευνούν προσωπικές προκλήσεις, θέτοντας θεραπευτικούς στόχους και παρακολουθώντας την πρόοδο για βαθιά αυτοσυνειδησία και ανάρρωση.

Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία

Ενδυνάμωση των οικογενειακών δεσμών με την αντιμετώπιση της αλληλοπροσωπικής δυναμικής, την βελτίωση της αποτελεσματικής επικοινωνίας και την επίλυση των συγκρούσεων για αρμονική συμβίωση.

Ομαδική Ψυχοθεραπεία

Μια πλατφόρμα για κοινή ανάρρωση μέσω κοινόχρηστων εμπειριών, αμοιβαίας υποστήριξης, εκπαίδευσης σε δεξιότητες και αμοιβαίας ανάπτυξης σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Σεμινάρια

Ενημερωτικές συνεδρίες με τη συμμετοχή ειδικών στην ψυχική υγεία, παρέχοντας γνώσεις, διαδραστικές συζητήσεις και προωθώντας μια κοινότητα καλά ενημερωμένη στον τομέα της ψυχικής υγείας.

Βιωματικά Εργαστήρια

Καθηλωτικές συνεδρίες που συνδυάζουν θεωρητικές γνώσεις με πρακτικές ασκήσεις και αναλυτικές συζητήσεις για βαθιά κατανόηση και ενίσχυση δεξιοτήτων.

Διαγνωστικές Αξιολογήσεις

Πλήρεις αξιολογήσεις χρησιμοποιώντας δομημένες κλινικές εκτιμήσεις και εξειδικευμένες δοκιμασίες, προσφέροντας σαφήνεια και κατεύθυνση για εξατομικευμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις.

el